GI BORT DAGEN HISTORIER:

Gi litt og få utrolig mye igjen!

Sissel Stoltenberg er en profesjonell coach som gjennom Gi bort dagen har fått mange positive opplevelser av giverglede. Det å dele av sin kompetanse med en frivillig organisasjon gir mange fordeler til både den som gir og den som mottar. I 2016 var det Røde Kors Bærum som fikk en workshop gjennom Gi bort dagen med temaet frivillighet og hvordan gjøre det beste ut av det.

Workshop for frivillige om frivillighet

“Jeg møtte en gjeng entusiastiske, energiske, åpne og generøse mennesker som satte stor pris på å få fokus på rollen sin som frivillig for å gjøre det beste ut av det. Jeg forstod at hvis du tilrettelegger godt, kan du som frivillig ha utrolig mange fordeler”, sier Sissel.

Gjennom workshopen lærte de frivillige at deres arbeid kan gi mange fordeler. Ikke bare er det samfunnsnyttig, du kan også knytte nettverk, styrke din egen lykkefølelse, det gir økt selvtillit og kan være godt for kropp og sinn. Med slike fordeler er det nesten rart at det ikke finnes flere frivillige. Kanskje kan det å gi av din tid til andre motvirke stress og angst, samtidig som du bidrar til et nyttig formål. Det er jo en helsegevinst som føles nesten like bra som å hjelpe noen som trenger det.

Om Bærum Røde Kors

Bærum Røde Kors har over 3 000 medlemmer, hvorav over 600 frivillige innenfor beredskap, hjelpekorpset, omsorgsaktiviteter og Røde Kors Ungdom. Arbeidet deres baserer seg på frivillig engasjement som organiseres for å kunne nå raskt og effektivt ut til mennesker som trenger hjelp.

Les mer om Bærum Røde Kors her

Om Sissel Stoltenberg

Sissel tilbyr skreddersydde og helhetlige løsninger for å styrke selvledelse, konkurransekraft, arbeidsglede og måloppnåelse.Sissel jobber med enkeltpersoner på alle nivå, ledere, tillitsvalgte, team/ledergrupper og de som trenger en ”pilot” til veivalg i livet eller i jobben. Noen trenger henne også som hjelp for å få til en balansert hverdag og sette viktige grenser for seg selv.

Les mer om Sissel her