GI BORT DAGEN HISTORIER:

Drømmedag ved Trondheim kino

Trondheim Kino inviterte i sommer familier som Redd Barna arbeider for å hjelpe til filmvisning.

Og i overkant av 100 barn og foreldre kom for å se Hotel Transylvania 3.

– Vi i Redd Barna er opptatt av at alle barn skal ha rett til lek og fritid, uansett hvem de er og hvilke utfordringer de har. Kino er for mange en aktivitet de sjelden eller aldri kan være med på. Vi er derfor veldig takknemlige for at vi fikk lov til å invitere til sommerens storfilm, Hotel Transylvania 3, forteller regionrådgiver i Redd Barna Bjørg Elise Westeng Alstad.

Regionrådgiver i Redd Barna Midt-Norge Bjørg Elise Westeng Alstad forteller at i overkant av 100 barn og foreldre kom for å se Hotel Transylvania 3.

Hun forteller at familiene satte stor pris på dagen ved kinoen.

– Mange familier møtte opp i god tid, og flere av barna snakket da om hvor mye de gledet seg til kinoen. Det var derfor en tydelig spent gjeng som gikk inn i kinosalen. I inngangen fikk de en brus og i setene sto popkorn, og det var tydelig en favoritt.

Særdeles hyggelig

Senterleder ved Trondheim kino Thomas Berg forteller at det var et særdeles hyggelig besøk og arrangement. Selv stod han og ønsket familiene velkommen.

– Jeg ønsket velkommen med popcorn og brus. Sjelden har jeg møtt så mange forventningsfulle og takknemlige gjester.

Trondheim kino arbeider for å gjøre mennesker glade hver eneste dag, forteller han.

– Vi i Trondheim Kino ønsker å ta samfunnsansvar og ser på Gi bort dagen som et flott tiltak for akkurat det. Vi kan fint anbefale andre firma å gi bort dagen.

 

Flott opplevelse

Regionrådgiver i Redd Barna Bjørg Elise Westeng Alstad sier de er veldig glade for dagen Redd Barna fikk av Trondheim kino.

– Vi setter veldig stor pris på den jobben som ble gjort både før, under og etter arrangement, for å gi så mange barn denne opplevelsen.