Gi bort-seminar; Hvordan skape engasjerte frivillige?

25. februar 2020

 

Dato: Tirsdag 10. mars 2020

Tid: Kl. 09.00-11.00-, registrering og kaffe og te mellom kl. 08.30-09.00

Sted: Helt Sentralt, Strandgaten 19, Oslo

Givere: FEM Consulting og HeltSentral

Påmelding: Senest fredag 6. mars 2020 her

Gi bort dagen inviterer til Gi bort-seminar om hvordan skape engasjerte frivillige i din organisasjon med Sylvia Jacobsen fra FEM Consulting. Seminaret er åpent og gratis for frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre som viser omsorg.

Hvor bør jeg begynne når jeg skal engasjere de frivillige?

Basert på over 20 års erfaring fra arbeid med frivillig sektor bør du begynne med er å sette deg ned og se på formålet til organisasjonen din.

Videre skal du sørge for at det gir mening for de frivillige å engasjere seg i din organisasjon. I tillegg skal du også kunne se at det gir mening for din organisasjon når du involverer de frivillige. Det å tenke organisering der tydelig ansvar- og rollefordeling er i fokus er med på å styrke din organisasjon.

FEM Consulting vil presentere en organisasjonsmodell som verktøy for å få en systematisk oversikt over hvilken kompetanse dere trenger for å løse de ulike oppgavene. I tillegg vil dere få en oversikt over antall timer man må jobbe og hvem som skal gjøre hva. Med bruk av modellen får du et bedre system og oversikt, og det er gull verdt for deg og din organisasjon. De frivillige får på den måten en trygghet om hvem som skal gjøre hva, hvorfor og hvordan.

Innhold

I løpet av seminaret går vi gjennom det grunnleggende elementene som basert på vår erfaring bør være på plass for å skape engasjerte frivillige;

Du kommer til å lære: 

  • Hvorfor du bør ha fokus på å planlegge og organiserer de frivillige 
  • Etablering av ansvars- og rollefordeling i organisasjonen
  • Hvordan bruke organisasjonsmodellen for å få flere frivillige

Om Sylvia Jacobsen, FEM Consulting

Sylvia Jacobsen har over 20 års erfaring innenfor den frivillig verden. De siste fem årene har hun utviklet fagfeltet frivillighet i Norge, og hun har utdannet og kurset godt over 100 ansatte, ledere og koordinatorer i store og små organisasjoner. Hun er i dag blant annet aktuell med boken ”Slik leder du frivillige i ulike situasjoner”. Sylvia er ekspert på hvordan lede og holde motivasjonen oppe hos frivillige. Dette gir kunden en unik mulighet til å høre fra en som har de verktøyene som har fokus på det som faktisk funker når du skal motivere, kommunisere og lede frivillige.

FEM Consulting setter opp et tredagerskurs i organisering og motivasjon av frivillige i mars og april med påmeldingsfrist 1. mars. Få plasser igjen. Ta en titt på kurset her. 

Om Helt Sentralt

Helt Sentralt er et kraftsenter for organisasjonsutvikling! De jobber med lederutvikling, medarbeiderutvikling, salgstrening, kommunikasjon, samhandling, coaching og utviklingsprosesser. Helt Sentralt tilbyr kontorfellesskap, klasserom, event lokale (velegnet til frokostmøter, konserter og lanseringer!) og mulighet for «åpen plass» for freelancere.

For mer informasjon se her!