Gi bort-seminar; Mailchimp + GDPR = SANT

Nyhet 8. juni 2018

Velkommen til workshop med HCL Nordic hvor du vil få mulighet til å sette opp GDPR-løsning for din organisasjons MailChimp-konto. Det handler kort fortalt om å sørge for å innhente samtykke hos deres mottakere, samt ta vare på dataene på en korrekt måte. Workshopen er åpen og gratis for frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre som viser omsorg. 

MailChimp har utarbeidet en løsning som ivaretar det nye lovverket for GDPR i din MailChimp-konto. HCL Nordic lærer deg hvordan du setter opp og tar i bruk løsningen, slik at din bedrift holder seg innenfor lovverket. Nå får du mulighet til å få eksperthjelp fra HCL Nordic gjennom denne workshopen.

Klikk her for å delta kostnadsfritt på Gi bort-seminaret: Mailchimp + GDPR = SANT

Workshopen finner sted på tirsdag 19. juni kl. 09.30-12.00 på SoCentral, 5. etasje, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Etter workshopen vil du ha;

 • Aktivert løsningen i din MailChimp-konto
 • Opprettet segmenter basert på de svaralternativene du gir mottakerne dine
 • Lagt til rette for utsendelsen i korrekt format
 • Satt opp påmeldingsskjema for nye abonnenter


For å kunne delta på workshopen, bør du:

 • Ha en MailChimpkonto, med minimum 1 liste.
 • Ha manager-tilgang til MailChimp-kontoen
 • Kjenne til grunnleggende funksjoner i MailChimp-kontoen, som feks. hvordan mansetter opp/sender ut kampanjer.


Ta med til workshopen:

 • Laptop + lader
 • Firmalogo (jpeg eller png format)
 • Fargkoder til bruk i malen, evt kjennskap til ønsket font som skal brukes.
 • Link til firmaets personvernprinsipper.

Klikk her for å delta kostnadsfritt på Gi bort-seminaret: Mailchimp + GDPR = SANT

Om HCL Nordic
HCL Nordic har siden de ble partner til MailChimp i 2014 hjulpet over 150 norske selskaper med å øke sin kompetanse på MailChimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle templates for utsendelse av nyhetsbrev, oppsett av RSS kampanjer og mye, mye mer. MailChimp er mye mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri dets potensiale.

HCL Nordic leverer også tjenester innenfor digital markedsføring og digitale løsninger. Vi utvikler nettbutikker/nettsider, leverer tjenester innenfor AdWords og SEO og mye mer.

Om Gi bort dagen

Gi bort dagen er en profesjonell rådgiver som hjelper bedrifter med å ta aktivt samfunnsansvar. Vi har siden 2012 opparbeidet oss unik kompetanse på hvordan bedrifter kan få større effekt av sitt samfunnsansvar. Vår erfaring er at nøkkelen er å engasjere de ansatte i handling. Vi har et unikt samarbeid med frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre aktører som viser omsorg over hele landet.