Gi bort-seminar; Bedre presentasjoner på 1-2-3

Nyhet 28. mai 2018

Visste du at prosjektmedarbeidere, avdelingsledere, markedsførere og andre i din organisasjon som holder gode presentasjoner får bedre resultater? Nå har du mulighet for å bli med på et gratis seminar med forfatteren og eksperten Edgar Valdmanis tirsdag 5. juni 2018 mellom kl. 08.30-10.00 i regi av Gi bort dagen for å lære deg mer om hvordan du skal få til bedre presentasjoner.

Seminaret er åpent og gratis for frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre som viser omsorg. Dette blir et «How to …»-seminar med en praktisk tilnærming, hvor du ledes gjennom alle trinn som inngår i en presentasjon. Både de trinn som finner sted før og det som skjer under selve presentasjonen. Dette seminaret passer for deg tenker at du har rom for forbedring. I hvert fall av og til. Det avhenger ikke av hvor ofte du holder presentasjoner, om det er lenge siden første gang eller ei, eller om du anser deg som rimelig erfaren eller ei. Bli med på seminaret og få med deg enkle tips slik at du kan fremføre et budskap så det sitter.

Klikk her for å delta på Gi bort-seminaret: Bedre presentasjoner på 1-2-3

Seminaret finner sted på tirsdag 5. juni kl. 08.30-10.00 på Aktivitetshuset K1, Kolstadgata 1 på Tøyen. Seminaret et gratis, men krever påmelding. 

Om Edgar Valdmanis

Edgar Valdmanis (MBA) har holdt presentasjoner og stått på scenen siden skoledagene. Han har mer enn 30 års erfaring fra salg og markedsføring, og vet at budskapets kraft kommer av både innhold og fremførelse. Han søker stadig ny læring, samtidig som han villig deler sin kunnskap og kompetanse med andre. I tillegg til å være på podiet jevnlig har han også deltatt i debatter på NRK P1 og P2 og TV2 Nyhetskanalen. I perioden 2006–2008 var han President i Meeting Professionals International (MPI) Norway Chapter. MPI er verdens største forening for møteplanleggere, og Valdmanis hadde fokus på å dele erfaring om nye møtekonsepter som Pecha Kucha, Open Space o.a.


Om Gi bort dagen

Gi bort dagen er en profesjonell rådgiver som hjelper bedrifter med å ta aktivt samfunnsansvar. Vi har siden 2012 opparbeidet oss unik kompetanse på hvordan bedrifter kan få større effekt av sitt samfunnsansvar. Vår erfaring er at nøkkelen er å engasjere de ansatte i handling. Vi har et unikt samarbeid med frivillige organisasjoner, sosiale entreprenører og andre aktører som viser omsorg over hele landet.