Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Gi bort dagen AS samler inn og bruker personopplysninger.

Gi bort dagen, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er bruk av våre tjenester (ved meldt interesse) og samtykke (ved påmelding til nyheter fra Gi bort dagen).

Gi bort dagen har til hensikt å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. Vi tar vare på opplysningene du gir oss så lenge det er hensiktsmessig. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg.

Meldt interesse

Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så gode tjenester som mulig. Når du melder din interesse for kontakt med oss, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss. Dette inkluderer bl. a. navn, organisasjon og epostadresse. Disse opplysningene bruker vi til å kunne hjelpe deg på best mulig måte, deriblant utsendelse av invitasjoner,  informasjon om nye muligheter og bekreftelse på deltakelse. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester.

Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med mindre du har akseptert å delta på en aktivitet og du må settes i kontakt med en annen organisasjon. I tillegg deler vi din informasjon med godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med. Siden de opplysningene du gir fra deg ved bestilling av våre tjenester utgjør en salgskontrakt, oppbevares disse opplysningene i vårt kunderegister i henhold til Bokføringsloven.

Nyheter

Gi bort dagen sender ut nyheter om selskapets aktiviteter gjennom hele året, ca. 4-10 ganger per år. Innholdet består av relevant informasjon, som nyheter på nettstedet, informasjon om prosjekter, invitasjoner til seminarer o.l. Vi benytter oss av MailChimp for utsendelse av nyheter. Ved å abonnere på nyheter fra oss samtykker du til at ditt navn, organisasjon og e-postadresse lagres hos MailChimp inntil du eventuelt ber om at opplysningene slettes. MailChimp er en seriøs og markedsledende aktør for utsendelse av nyheter og nyhetsbrev. MailChimp er dermed databehandler for nyheter og nyhetsbrev.

Informasjonskapsler/cookies

I likhet med de fleste andre nettsteder benytter våre nettsider seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Dette er en standard Internett-teknologi. En cookie legges i din nettlesers internminne og gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse.

De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk, men du kan selv administrere dette. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan bruke cookies med din nettleser.

Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan forandre innstillingene i nettleseren din slik at dette ikke skjer. Slik administrerer du informasjonskapsler i nettleseren din (nettvett.no)

Markedsføring

Gi bort dagen bruker internettverktøy til å tilpasse digitale annonser og informasjon. Dette kan medføre at du ser spesifisert innhold rettet mot deg etter å ha besøkt vårt nettsted basert på data fra besøksstatistikken.

Nettsidestatistikk

Vi bruker også Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til info@gibortdagen.no

Nettsidens eier og kontaktopplysninger

Denne nettsiden eies og driftes av:

Gi bort dagen AS
Øvre Slottsgate 3
0157 Oslo
Tlf: 41679222
E-post: info@gibortdagen.no
Org. nr: NO 915 719 937

Daglig leder er behandlingsansvarlig for personopplysninger, mens det daglige ansvaret på enkeltområder kan være delegert til firmaer som er nevnt i denne personvernerklæringen.

Dog House AS er vår leverandør for drift og vedlikehold av nettsidene og dermed vår databehandler dersom ikke annet er nevnt.